Ky stil eshte persosje e eksperiences shume vjecare te bashkerenduara me kerkesat moderne te kohes. Si idejin perfekt dhe me shije te persosur vjen si produkt i pacmueshem per cdo ambient te ideuar me shije te kohes dhe me kerkesat me te larta. Elementet e punuar me Inox dhe xhami pasqyre bejne qe porta te rezatoj cdo imazh duke te falur ndjesin e hapesirave te bollshme dhe plot drite. Kombinacioni i dorezes prej po te njejtit material Inox i siguron deres suaj imazhin me te perkryer.