Vecanti e ketij stili padyshim jane punimet dekorative te realizuara me hekur te farketuar , qe ne bashkerendim me porten e sigurises kane nje lidhje gjenetike. Duke qene ne vetvete nje element sigurie, ai jo vetem i fal bukuri, por i jep portes nje siguri te plote duke bere ne te njejten kohe te mundshme perthithjen e drites brenda ambientit te brendshem.

Xhami si element i ftohte dhe i paster mund te pranoj kombinacione nga me te ndryshmet, duke filluar nga ai transparent me tejdukshmeri te plote , duke vazhduar me xhamin e bombarduar per te penguar shikimin nga ambienti I jashtem ne ate te brendshem dhe deri tek xhami me kolore te ndryshme ne varesi te shijes dhe ngjyrave te ambintit me te cilin do te kombinohet.

Dorezat & aksesoret qe dallohen vizualisht jane te pershtatur me kete stil porte, te punuar ne harmoni me elementet dekorativ te portes bejne qe ne teresi te perftohet nje produkt i pergatitur me shije te holle per shtepite, vilat dhe ambientet tuaja.